Synergon Integrator
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Ügyiratkezelő rendszerek

A szervezethez érkező, valamint a belső keletkezésű iratok és a hozzájuk kapcsolódó ügyek nyilvántartása és menedzselése évszázados feladat. Az informatika térhódításával már évtizedekkel ezelőtt megjelentek az ezt támogató információs rendszerek. Az elektronikus iratkezelés bevezetése nemcsak informatikai probléma, hanem jelentős szervezeti kultúraváltást igényel. Az elektronikus iratkezelés ugyanakkor nem tekinthető önálló problémakörnek, azt célszerű más elektronikus úton történő hatósági eljárásokkal, az elektronikus aláírással valamint a dokumentumkezelés témakörével együtt kezelni. Az elmúlt években tömegesen jelentek meg elektronikus iratkezelő rendszerek, melyek közül a megfelelő eszköz kiválasztása gondos előkészítő munkát igényel.

Az iratkezelő rendszerek egységes szempontrendszer szerinti tanúsításának köszönhetően a ma kapható legtöbb szoftver teljeskörűen támogatja az iratok beérkezésétől a selejtezésig terjedő, teljes munkafolyamatot. A teljeskörű és bővített tanúsítással rendelkező rendszerek az elektronikus aláírással ellátott elektronikus iratok kezelését, valamint az elektronikus ügyintézést is támogatják.

MIÉRT A SYNERGON RENDSZERINTEGRÁTOR?

A Synergon Rendszerintegrátor évek óta foglalkozik elektronikus iratkezelő és dokumentumkezelő rendszerek bevezetésével. Önálló fejlesztésű iratkezelő terméke egyedülálló abban, hogy a teljes jogszabályi megfelelésen túlmenően a minősített iratok és iratpéldányok nyilvántartását is támogatja. A cég saját fejlesztésű termékén túl több hazai iratkezelő rendszer szállítójával is partneri viszonyt ápol, melynek köszönhetően bármilyen igényt képes kielégíteni.

 

Oldal tetejére
Kmop_banner_3.JPG

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.