Synergon Integrator
Magyar oldalak/Megoldások/Üzleti alkalmazások/Egyedi alkalmazásfejlesztés
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Egyedi alkalmazásfejlesztés

A nagyvállalatok és közigazgatási szervezetek a hatékonyság növelése érdekében a folyamatosan változó folyamatok informatikai támogatását igénylik. A speciális igényeket kielégítő információs rendszerek a mai napig teljeskörű egyedi fejlesztést, vagy meglévő termékekhez illeszkedő egyedi komponensek kialakítását igénylik. A szoftvertechnológia fejlődésével ma már lényegesen gyorsabban és rugalmasabban készíthetők az egyedi igényeknek és a gyorsan változó üzleti folyamatoknak megfelelő alkalmazások.

Az egyedi szoftverfejlesztést igénylő vállalatok ugyanakkor a mai napig gyakran tapasztalják, hogy a szoftverfejlesztési munka elhúzódik, a költség és határidő kereteket a projektek túllépik, az elkészülő alkalmazások pedig sokszor nem elégítik ki az előzetesen kitűzött célokat.

MIÉRT A SYNERGON RENDSZERINTEGRÁTOR?

Az egyedi szoftverfejlesztési projektek sikerének kulcsa az alkalmazott módszertan és annak betartása, a kiemelkedő projektvezetés és a megfelelő projektszervezet és projekt team. A Synergon Rendszerintegrátor által alkalmazott fejlesztési módszertan alapja a Microsoft által kifejlesztett és fejlesztési platformtól függetlenül alkalmazható MSF for CMMI projekt megközelítés, mely a fejlesztési projektekben megjelenő szerepköröket és felelősségi köröket definiálja. Az MSF for CMMI modell teljes mértékben alkalmas a minőségi szoftverfejlesztést garantáló CMMI szabvány bevezetésére. A cég módszertanának másik lényeges eleme a fejlesztési projekthez kapcsolódó igényfelmérés és követelmény-menedzsment, mely a projekt teljes életciklusát végigkíséri, biztosítva a szállítandó termék funkcionális és nem funkcionális követelményeknek történő teljeskörű megfelelősségét. A követelménymenedzsmenthez tartozó szempontrendszert az évek során felhalmozott tapasztalatok alapján az SRI folyamatosan finomítja.

Az MSF for CMMI keretrendszert az ügyfél igényei, illetve a projekt mérete /átfutási ideje szerint a Synergon Rendszerintegrátor az alábbi két megközelítési mód egyikével egészíti ki:

  1. a Rational Unified Process módszertan által megkövetelt dokumentációs és projektvezetési metódusokkal,

  2. vagy agilis fejlesztési módszertannal.

Az agilis fejlesztési módszertan a klasszikus szoftverfejlesztési buktatók többségét képes kiküszöbölni. Lényege, hogy a fejlesztési projekt elején az Ügyféllel közösen kerülnek azonosításra a fejlesztendő termékkel szemben támasztott legfontosabb követelmények, melyeket minden más szempont elé kell helyezni. A módszertan az előzetes követelményspecifikáció helyett a folyamatos követelménymenedzsmentre helyezi a hangsúlyt. A projekt során az SRI iteraktív fejlesztési lépésekben készíti el a termék egyes moduljainak terveit, illetve a modulok működő prototípusait. A Megrendelőnek a már működő prototípusok tapasztalatai alapján lehetősége van az egyes prototípusok között változtatni a termékkel szemben támasztott elvárásokon. A projekt során a várható határidőkről és ráfordításokról a Synergon Rendszerintegrátor folyamatos előrejelzést készít, ami lehetővé teszi, hogy a projekt legfontosabb eredményei mindenképpen előálljanak a tervezett határidőkön és költségkereten belül.

Az SRI az összes jelentős platformra képes egyedi fejlesztésű megoldásokat szállítani, amit széleskörű referenciái is bizonyítanak. A legfontosabb alkalmazásfejlesztői platformokon, úgy mint a Microsoft .Net, vagy a Java J2EE jelentős referenciákkal rendelkezik. A cég piacon egyedülálló követelménykezelési és fejlesztői módszertana biztosítja a projektek határidőre és az elvárt minőségben történő leszállítását.

Oldal tetejére
Kmop_banner_3.JPG

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.