Synergon Integrator
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Dokumentumkezelés

Különböző kutatások szerint egy átlagos nagyvállalatban lévő, szervezetlenül kezelt dokumentumok száma évente 65% és 200% közötti mértékben növekszik attól függően, hogy a vállalat mely szektorban tevékenykedik. Az EMC2 vállalat által készíttetett felmérés tanúsága szerint egyetlen irodai alkalmazott évente akár 800 MB-nyi adattal bővítheti a vállalati dokumentumok körét. A keletkezett dokumentumokról a legtöbbször nem tudják, hogy egyáltalán léteznek, hogy fontosak-e bármilyen szempontból, vagy hogy az éppen megtalált dokumentum a legutolsó verzió-e. A dokumentumok előállításának, jóváhagyásának, publikálásának és tárolásának folyamata a legtöbb szervezet számára kulcsfontosságú tényező.

A Synergon Rendszerintegrátor a dokumentumkezelési projektek megvalósítását több platformon is képes megvalósítani. A legmegfelelőbb technológia kiválasztását az ügyfél speciális igényeinek alapján végezzük el. Termékportfoliójában az EMC2 Documentum termékcsaládja, valamint a Microsoft Office SharePoint Server termékcsaládja is szerepel.

A dokumentummenedzsment olyan megoldások bevezetése teszi lehetővé a vállalat számára, melyek a belső keletkezésű dokumentumok előállítási folyamatát egy egységes csoportmunka eszközben menedzselik, segítségükkel mindenki a legfrissebb verziójú dokumentumon dolgozhat, valamint az egyes dokumentumok az előre meghatározott jóváhagyási folyamaton keresztül kerülnek publikálásra. A dokumentummenedzsment eszközzel támogatott dokumentumkezelésbe bevont információk a fejlett keresési szolgáltatásoknak köszönhetően bármikor gyorsan megtalálhatóak.

Az EMC2 Documentum termékcsalád a fentieken túlmenően piacvezető megoldásokat kínál a dokumentumok archiválására, bonyolult üzleti folyamatok modellezésére, mérésére és menedzselésére.

MIÉRT A SYNERGON RENDSZERINTEGRÁTOR?

A Synergon Rendszerintegrátor dokumentumkezelési projektekhez kapcsolódó tevékenysége több mint 5 évre nyúlik vissza. Az általa bevezetett rendszerek megtalálhatóak a legnagyobb közigazgatási szervezeteknél, nagy energiaipari vállalatnál, valamint több pénzintézetben. Az SRI képes a dokumentumkezelő rendszereket bármilyen más platformhoz (például ERP, CRM rendszerek, csoportmunka megoldások) integrálni, illetve teljesen egyedi igényeket kielégítő egyedi fejlesztésű komponensekkel kiegészíteni.

 

Oldal tetejére
Kmop_banner_3.JPG

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.