Synergon Integrator
Magyar oldalak/Megoldások/Üzleti alkalmazások
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Üzleti Alkalmazások

Üzleti intelligencia (BI)

Egy Üzleti Intelligencia, Vezetői Információs Rendszerek (VIR) kialakítása komplex feladat, amit a Synergon több platformon is képes megvalósítani; elvégzi az adatvagyon elemzést, adattranszformációt, az informatikai megoldás alapját adó adattárház tervezést, megvalósítást, standard jelentés csomagok kialakítását.

Dokumentumkezelés

A dokumentummenedzsment megoldások bevezetése lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a belső keletkezésű dokumentumok előállítási folyamatát egy egységes csoportmunka eszközben menedzseljék, mindenki a legfrissebb verziójú dokumentumon dolgozzon, valamint az egyes dokumentumok az előre meghatározott jóváhagyási folyamaton keresztül kerüljenek publikálásra. A dokumentummenedzsment eszközzel támogatott dokumentumkezelésbe bevont információk a fejlett keresési szolgáltatásoknak köszönhetően bármikor gyorsan megtalálhatók.

Ügyiratkezelő rendszerek

Az elektronikus iratkezelés bevezetése nemcsak informatikai probléma, hanem jelentős szervezeti kultúraváltást igényel. Az elektronikus iratkezelés ugyanakkor nem tekinthető önálló problémakörnek, azt célszerű más elektronikus úton történő hatósági eljárásokkal, az elektronikus aláírással valamint a dokumentumkezelés témakörével együtt kezelni. Az elmúlt években tömegesen jelentek meg elektronikus iratkezelő rendszerek, melyek közül a megfelelő eszköz kiválasztása gondos előkészítő munkát igényel.

Csoportmunka és portál

A vállalati működés során az egyéni munkavégzés mellett egyre gyakrabban merülnek fel olyan feladatok, melyek megoldásában a munkatársak együttműködése szükséges. Az eredményes együttműködéshez elengedhetetlen a hatékony kommunikáció, valamint a munkavégzéshez szükséges releváns információk biztosítása a munkacsoport minden tagja számára.

Multiprojekt menedzsment

Az EPM (Enterprise Project Management) informatikai rendszerrel támogatott nagyvállalati projektmenedzsment megoldás, melynek segítségével a vállalatok tervezni és követni tudják stratégiai céljaik megvalósítása érdekében indított projektjeiket, használatával minimalizálhatók a projektek sikertelenségéhez vezető jelenségek.

Üzleti alkalmazásépítés, rendszerintegráció (BPM, SOA)

A vállalati vezetők és az informatikai ipar egyaránt felismerték, hogy az üzleti folyamatok gyorsan változó világában olyan platformok bevezetésére van szükség, melyre alapozva gyorsan és költségkímélő módon implementálhatók egyenként kis méretű, a vállalati működést behálózó, egymással együttműködni képes rendszerek.

Egyedi alkalmazásfejlesztés

A nagyvállalatok és közigazgatási szervezetek a hatékonyság növelése érdekében a folyamatosan változó folyamatok informatikai támogatását igénylik. A speciális igényeket kielégítő információs rendszerek a mai napig teljeskörű egyedi fejlesztést, vagy meglévő termékekhez illeszkedő egyedi komponensek kialakítását igénylik.

Oldal tetejére
Kmop_banner_3.JPG

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.