Synergon Integrator
Magyar oldalak/Megoldások/Géptermi és kábelezési rendszerek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
GÉPTERMI ÉS KÁBELEZÉSI RENDSZEREK

Komplett géptermek építése

Egy megbízható IT rendszer lelke a szakszerűen megtervezett és kivitelezett gépterem. Egy gépterem építésénél a speciális célt szolgáló építészeti kialakítás mellett számos gyenge- és erősáramú rendszer működését kell rendkívül megbízható minőségben kiépíteni, és ezek működését összehangolni.

Strukturált kábelezés

A strukturált kábelhálózat az informatikai rendszerek alapja: a rendszer összes eszköze és szoftvereleme a kábelhálózaton keresztül lép kapcsolatba egymással, tehát csak jó minőségű kábelezéssel képzelhető el megbízható informatikai hálózat. Ugyanakkor a rendszerek összetevői közül a vezetékhálózatok változtatása, fejlesztése a legkörülményesebb, ezért különösen fontos szempont a kábelezés időállósága.

Optikai adatátvitel

Az informatika és a távközlés fejlődése rohamléptekben haladt előre az elmúlt időszakban, és ez a tendencia jelenleg is érvényes. Az utóbbi évtizedben az adatátviteli sebességek szinte évente megduplázódtak, mivel újabb és újabb felhasználók (és velük együtt egyre nagyobb sávszélességeket igénylő alkalmazások) csatlakoztak a hálózatokra.

Biztonságtechnikai rendszerek

Az IP technológia rohamos léptekkel robbant be hétköznapi életünk különböző színtereire és vált napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő technológiájává. Az IP hálózati technológián alapuló kamerák, videotechnikai eszközök és beléptető rendszerek fejlődése mára elérték azt a szintet, hogy reális alternatívát jelentenek a hagyományos CCTV- (zártláncú TV), valamint a beléptető rendszerekkel szemben.

EU támogatott szélessávú internet hálózatok tervezése és építése

Az elmúlt két évtizedben jelentősen megnőtt a digitális információáramlás szerepe mind a magán mind az üzleti szférában, az elérhető adatok mennyisége és minősége pedig egyre növekszik. Ezen lehetőségek új távlatokat és életminőséget nyitnak meg a felhasználók előtt, mint pl. banki és önkormányzati ügyek internetes lebonyolítása, e-learning, interaktív televíziózás, VOD - Video on Demand, IPTV Internet Protocol Television, VoIP - Voice over IP, stb.

Oldal tetejére

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.