Synergon Integrator
Magyar oldalak/Megoldások/ERP/SAP vállalatirányítási rendszerek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
SAP vállalatirányítási rendszerek

Prospektus magyar nyelven (.pdf - 639 kB)

Napjainkban az egyre élesedő gazdasági verseny olyan informatikai hátteret követel, amelyben a rendszer a pontos adminisztratív tevékenység mellett, a folyamatokat irányítja, a döntéshozók munkáját segíti, és a vállalat külső és belső információszolgáltatási kötelezettségének eleget tesz. Fontos, hogy egy vállalatirányítási rendszer tudja kezelni a gyors változásokat, hiszen a vállalatnak a siker érdekében folyamatosan szükséges új stratégiai megoldásokat alkalmaznia, és ezt a vállalatirányítási rendszerének is követnie kell. A piaci versenyképesség jelentős mértékben függ a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszertől, mivel a mai vállalatirányítás már inkább informatikai kérdés. A világ bármely pontjáról történő lekérdezési és gyorsreagálási lehetőségek, az ügyfelek igényeinek megfelelő kapcsolatok kialakítása, a pontos anyag- és adatáramlás biztosítása, a törvényi megfeleltetések automatizmusa, az alaki megjelenések szabványszintű elfogadottsága, mind a piaci jelenlét természetes velejárója. Ehhez hasonló színvonalú, a teljességre törő vállalati informatikai (ERP) lehetőség jelenleg csak az SAP használok számára biztosított. Szerte a világon több mint ötvenezer, Magyarországon több mint 500 bevezetés bizonyítja a piacvezető SAP termékek képességeit.

A Synergon az SAP egyik legjelentősebb, stratégiai partnere a magyarországi piacon. Mind a licence értékesítésével, mind a termék bevezetésével foglalkozik. Rendszerintegrátorként a szoftver futtatásához szükséges hardver berendezések szállítását is képes ellátni.

Az SAP bevezetésekhez a Synergon tapasztalt tanácsadói csapatát nyújtja. A szaktanácsadók tudásuk legjavát a gazdasági élet különböző területén végzett többéves munkájuk során szerezték meg, így az ipari- és termelővállalatok mellett az államigazgatási területeken is rendelkeznek szakmai kompetenciával. A standard SAP funkciók implementálása mellett olyan egyedi megoldásokat is kidolgoztak, amelyek valódi hozzáadott értéket képviselnek.

SAP ERP funkcionalitás

Az SAP ERP rendszere az üzemgazdasági alkalmazások integrált megoldását tartalmazza, amely a legtöbb vállalati területen alkalmazható. A rendszer alkalmazhatósága nem függ a vállalat méretétől. A funkciókat használhatja kisebb kereskedelmi kirendeltség éppúgy, mint egy nemzetközi konszern. A rendszerben leképezhetők a legkülönbözőbb ágazatok és országok igényei is.

Egyedi megoldások

Bár az SAP termékekkel az általános üzleti folyamatok támogathatók - sok specifikus iparági megoldás is született - természetesen előfordulnak olyan területek, amelyre az SAP még nem dolgozott ki megoldást. Az SAP által biztosított meglehetősen széles lehetőségek tárháza azonban ezekben az esetekben is biztosít megoldást, méghozzá úgy, hogy ezek az új folyamatok problémamentesen kifejleszthetők a rendszerben.

Támogatás

Egy informatikai rendszer kiválasztásánál döntő szempont, hogy a bevezetés után a termékgazda és a bevezetést végző partner milyen szolgáltatást nyújt. Az SAP és a Synergon együttműködés keretében kiegészítő szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit.

Referenciák

Vállalat,Intézmény

Felhasználók száma

Agrárintervenciós Központ

40

AVE Huladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft.

50

BKV Rt.

500

Budapesti Temetkezési Intézet

80

Dunamenti Erőmű Rt.

50

ESMA Spanyol-Magyar Kft.

10

FCI Furukawa Kompozit Kft.

20

Glovita Kesztyű Zrt. Győr

31

GYISM

25

ISD Dunaferr Zrt. Hideghengermű

125

Jabil

30

KSZF

70

Magyar Rádió

130

Matávcom

100

MFB Magyar Fejlesztési Bank

95

Nemzeti Hírközlési Hatóság

130

Paksi Atomerőmű Rt.

400

Radici Film

50

Ringa

10

 

Oldal tetejére

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.