Synergon Integrator
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Új vezető a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-nél
2011.08.01. hétfő 07:23

A Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsa a 2011. májusban meghatározott új működési stratégia megvalósításának részeként úgy döntött, hogy a Társaság 100 százalékos tulajdonú leányvállalatának a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-nek vezetésével - a korábbi ügyvezetői megbízás megtartása mellett – társügyvezetőt bíz meg, aki a jövőben a Synergon Csoport munkájában is részt vesz.

 

A Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanács áttekintette az elmúlt hónapokban történt eseményeket, illetve a Synergon Rendszerintegrátor Kft. működését és úgy döntött, hogy a leányvállalat irányítási feladatait megosztja, a régi ügyvezető és egy új ügyvezető között.

Az elmúlt három hónapban a Synergon Informatika Nyrt. menedzsmentje az Igazgatótanács által meghatározott lépéseket elvégezte, a Társaság működésével kapcsolatos átalakítási folyamatok elkezdődtek. Az átalakítás során meghatározott célok elérése, illetve a jelentősen megnövekedett menedzsmenti feladatok hatékony ellátása érdekében a Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy 100 százalékos tulajdonú Synergon Rendszerintegrátor Kft. ügyvezetői feladatait megosztja, a májusban kinevezett Pap Dávid és a 2011. augusztus 1-én hivatalába lépő Jutasi Zoltán között.

Jutasi Zoltán korábban a KÉSZ Holding Zrt., valamint a NAVIGATOR Informatika Zrt. és a NAVIGATOR Investmens Zrt. vezérigazgatója volt, ahol feladatai között szerepelt a szervezeti és cégstruktúra átalakítása, illetve a pénzügy és számvitel, controlling rendszerek kiépítése is.

„A Synergon Rendszerintegrátor Kft. két ügyvezetőjétől azt várja az Igazgatótanács, hogy az elindított átalakítási folyamatokat sikeresen levezényeljék, a vállalatirányítást gyorsan reagáló, hatékony szervezetté formálják. Az Igazgatótanács májusi döntéseivel összhangban nevezte ki Jutasi Zoltánt a Synergon Rendszerintegrátor Kft. ügyvezetőjévé, akitől azt várjuk, hogy a korábbi pozícióiban szerzett tapasztalatait a Synergon Csoportnál kamatoztassa” - mondta Dr. Jeszenszky Zoltán az Igazgatótanács elnöke.

 Synergon Informatika Nyrt.

 

Oldal tetejére

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.