Synergon Integrator
Magyar oldalak/Cégünkről/Szervezet, szakterületek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Szervezet, szakterületek

A SYNERGON Integrator Kft. (korábbi neve: SYNERGON Rendszerintegrátor Kft. SYNERGON Informatika Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, amely magasan képzett, megbízható szakembergárdával kínálja az informatikai megoldások széles skáláját ügyfeleinek. A vállalat bázisa Budapesten működik.

A Társaságból 2012-ben öt üzletág vált ki és önálló jogi személyiségű cégként működik tovább, melyek 100 százalékos tulajdonosa a SYNERGON Informatikai Nyrt. lett.

A SYNERGON Integrator Kft.-ből a SYNERGON Outsource Kft., a SYNERGON Infosource Kft., a SYNERGON SoftCon Kft., a SYNERGON Inforend Kft., valamint a SYNERGON Backoffice Kft. vált ki.

A SYNERGON Integrator Kft. alaptevékenysége informatikai rendszerek, hardver infrastruktúrák, szoftver- licenszek, komplett géptermek, hálózati- és biztonsági rendszerek tervezése, értékesítése, kiépítése, supportálása, valamint a felsorolt rendszerekhez tartozó információ-technológiai szaktanácsadás.

A SYNERGON Integrator Kft. a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (BKV) egyik legnagyobb közösségi közlekedést segítő Európai Uniós forrásból finanszírozott projektjének a FUTÁR-nak a fővállalkozója. A FUTÁR várható átadására 2013-ban kerül sor.

A Társaság kiemelt szakmai partnerei közé tartozik a Check Point, a Cisco, az IBM, a Microsoft, az Oracle, és nem utolsós sorban a VMware.

Oldal tetejére
NFT

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.