Synergon Integrator
Magyar oldalak/Állásajánlatok
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Nyomtatás
Állásajánlatok

Mindig olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel a legjobban tudjuk támogatni ügyfeleink üzleti céljaik megvalósítását. Értjük vevőink üzleti folyamatait, és elkötelezett együttműködésben dolgozunk velük, prioritásaik és lehetőségeik széles körű figyelembevételével.

Mindehhez olyan munkatársakra van szükségünk, akik mindenkor követik az üzleti tisztesség elveit, valamint az ügyfelek érdekeinek szem előtt tartásával végzik munkájukat. Olyan emberekre, akik annak tudatában kezdik minden munkanapjukat, hogy a kihívásoknak csak képzéssel, az elsajátított információ és tudás növekedésével, valamint annak hasznosításával lehet megfelelni.
A minőségi munkáért cserébe olyan munkahelyet teremtünk, mely a folyamatos kihívások mellett anyagi biztonságot, nyitott légkört és a személyes karrier építésének lehetőségét biztosítja.

Aktuális állásajánlataink:

Jelenleg nincs aktuális álláshirdetésünk. Amennyiben adatbázisunkba kíván jelentkezni, kérjük, hogy részletes szakmai önéletrajzát, valamint motivációs levelét az allas@SYNERGON.hu e-mail címre küldje el!

Oldal tetejére

Megoldásainkról bővebb információt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet.